Våra tjänster

Auktion

Sälj genom oss, vi har köpare från hela Sverige och stor del av övriga världen. Vår hemsida är mycket välbesökt, Dina föremål når oftast slutkunden direkt.

Bouppteckningar

Dödsbon, kontakt med myndigheter vid dödsfall.

Flytt, flytthjälp

Vi ombesörjer kompletta flyttningar, delar där av. Kontorsflyttningar. Magasinering av lösöre, även hela hem. Försäljning av flyttlådor och packmaterial/emballage etc. Vi innehar giltigt transporttillstånd.

Mäklare

Vi har goda kontakter med samtliga mäklare i området. Vi hjälper Dig med val av lämplig mäklare för just Ditt objekt.

Paketlösningar

Vi hjälper Dig att sälja lösöre, därefter kör vi bort skräp till återvinning och sedan slutstädar vi lägenheten, villan etc. Kontakta oss för offert.

Städning

Flyttstädningar, byggstädningar, sanering av dödsbon etc.

Värdering

Enskilda objekt, hela hem, skiftesvärderingar.

Just nu på Västerviks Auktionsbyrå.

Nästa auktion söndag 5/2 2023 kl. 19.00

Fredag 3/2 håller vi stängt p g a sjukdom, välkommen åter.

VIKTIGT! Just nu är vi kort om folk, därför kan vi vara svåra att nå på telefonen, skicka gärna därför ett mail istället. Det är också därför lite väntetid på diverse ting.

Vår mail: service@vasterviks-auktionsbyra.com

OBS! Vi ber alla våra kunder att hämta Era inropade objekt så snart ni kan, I annat fall får ni gärna höra av er till oss via mail eller telefon för transport/frakt.

Varmt välkomna!

 

 

Öppettider:

Måndagar 13.00-18.00
Tisdagar 13.00-18.00
Lördag  12.00-14.00

Mail: service@vasterviks-auktionsbyra.com
Telefon: 0490-189 53

Angående Covid-19:

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, och gör i dagsläget ändringar i vår verksamhet för att följa de nya restriktionerna. Det kommer finnas handsprit på plats, sättas upp plexiglas vid kassan, markeras för avstånd, och vi kommer bära handskar och munskydd när vi besöker kunder.

Håll avstånd i vår lokal och sprita händerna! Vi kommer inte att minska våra öppettider i dagsläget då detta skulle bidra till ökad trängsel. Vi kommer följa folkhälsomyndighetens råd och anpassa oss utefter utvecklingen. Vi ber dig att göra detsamma när du besöker oss. Tillsammans kan vi bidra till att minska smittspridningen.