Våra tjänster

Auktion

Sälj genom oss, vi har köpare från hela Sverige och stor del av övriga världen. Vår hemsida är mycket välbesökt, Dina föremål når oftast slutkunden direkt.

Bouppteckningar

Dödsbon, kontakt med myndigheter vid dödsfall.

Flytt, flytthjälp

Vi ombesörjer kompletta flyttningar, delar där av. Kontorsflyttningar. Magasinering av lösöre, även hela hem. Försäljning av flyttlådor och packmaterial/emballage etc. Vi innehar giltigt transporttillstånd.

Mäklare

Vi har goda kontakter med samtliga mäklare i området. Vi hjälper Dig med val av lämplig mäklare för just Ditt objekt.

Paketlösningar

Vi hjälper Dig att sälja lösöre, därefter kör vi bort skräp till återvinning och sedan slutstädar vi lägenheten, villan etc. Kontakta oss för offert.

Städning

Flyttstädningar, byggstädningar, sanering av dödsbon etc.

Värdering

Enskilda objekt, hela hem, skiftesvärderingar.

Västerviks Auktionsbyrå.

OBS! ATT VI HÅLLER STÄNGT TILLSVIDARE.

 

Ni som har varor att avhämta, så ska det ske senast 15/12!
OBS! Vi vill också meddela att Era inlämnade och osålda varor som ej blivit sålda har löpande skänkts till olika föreningar. Gäller datumen 4-5 /12 – 2023

OBS! Vi ber alla våra kunder att betala och  hämta Era inropade objekt så snart nI kan, I annat fall får ni gärna höra av er till oss via mail eller telefon för transport/frakt.

 

Öppettider:

STÄNGT

Angående Covid-19:

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, och gör i dagsläget ändringar i vår verksamhet för att följa de nya restriktionerna. Det kommer finnas handsprit på plats, sättas upp plexiglas vid kassan, markeras för avstånd, och vi kommer bära handskar och munskydd när vi besöker kunder.

Håll avstånd i vår lokal och sprita händerna! Vi kommer inte att minska våra öppettider i dagsläget då detta skulle bidra till ökad trängsel. Vi kommer följa folkhälsomyndighetens råd och anpassa oss utefter utvecklingen. Vi ber dig att göra detsamma när du besöker oss. Tillsammans kan vi bidra till att minska smittspridningen.